Peste 4.000 de militari şi specialişti participă pe 1 Decembrie, începând cu ora 10.00, la Parada Militară Naţională din Capitală, ocazie cu care poliţiştii au instituit şi restricţii de circulaţie. Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a spus înainte de parada de 1 Decembrie, că aceasta va fi una dintre cele mai frumoase defilări pe care le-a avut Capitala, deoarece se va folosi aproape toată tehnica militarilor, evenimentul fiind şi o dovadă a importanţei României în structura NATO. Manifestările nu au fost lipsite de unele incidente și proteste.

Parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală a strâns aproximativ 20.000 de persoane venite să admire militarii şi tehnica Armatei. La manifestare au defilat aproape 4.000 de militari şi specialişti.

Jandarmeria a fost huiduită de către mai mulţi spectatori la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală. Aceştia au afişat mai multe pancarte şi au strigat „Jandarmeria apără hoţia!”, iar unii s-au întors cu spatele.

Mai mulţi spectatori au huiduit Jandarmeria, la parada militară de 1 Decembrie. „Jandarmeria apără hoţia!” şi „Ruşine!”, au strigat aceştia.

De asemenea, aceştia au avut mai multe pancarte cu mesaje împotriva jandarmilor şi s-au întors cu spatele atunci când maşinile Jandarmeriei au trecut pe lângă ei, în cadrul defilării.

Recomandările redacției