Venind în Arad, se pare că aproape toată lumea uită regulile de circulație. Cu numere străine de această dată, o mașină a fost fotografiată în timp ce făcea o parcare tipică orașului nostru.

Nu știm sigur dacă proprietarul este sau nu din Arad, dar la prima vedere, așa pare. O parcare perfectă, făcută pe marginea drumului. Singura problemă este că parcarea a fost făcută pe toată lățimea trecerii de pietoni. Acum, pietonii au mai rămas doar cu câteva variante pentru că nu pot ajunge pe trecere cum se face în mod normal.

Astfel, tot ce le rămâne de făcut este să înconjoare mașina, să treacă peste capota acesteia sau să se strecoare pe sub ea.

Știm cu toții, parcările lasă de dorit, de obicei lumea este contratimp și toți vor să găsească un loc în care să își lase mașina cât mai aproape de destinație. Cu toate acestea, o parcare făcută cu intenție într-un mod în care încurcă foarte multă lume nu mai are scuză. Trecerea de pietoni rămâne oricum pentru pietoni și conducătorii auto ar trebui să le evite măcar pe ele când își parchează autoturismele.

Până în momentul în care o să înceapă să se schimbe atitudinea șoferilor, toți ceilalți participanți la trafic care poate nu fac atâtea greșeli au de suferit. Atât ei, cât și pietonii și bicicliștii cărora le rămâne tot mai puțin spațiu prin care pot să se deplaseze în liniște.

  • Aradeanul Vesel spune:

    In mod ideal trebui sesizata politia iar acestia trebuie sa cheme o firma sa ridice masina de acolo.
    Pasantii au si ei o posibilitate, trec pe langa, cei tineri si sportivi chiar peste capota, lasand pe cat de multe urme vizibile in culoarea acesteia.

    In special blugii, au capsele alea frumoase la buzunarele din spate, astfel de capse fac adevarate minuni cand aluneci pe vopseaua unei masini 😉 😉 😉

    Dupa o dauna de 5-6 mii de euro, se mai gandeste bizonul daca parcheaza pe trecere de pietoni sau pe trotuarul destinat pasantilor 😉

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției