Parcarea interzisă cu jardiniere cu flori în faţa Palatului Administrativ

0
991

jardiniere

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că în spaţiul dintre liniile de tramvai din faţa Palatul Administrativ din Arad va fi montat mobilier urban pentru a se evita parcarea maşinilor.

Conform primarului, în spaţiul de jur împrejurul obeliscului ridicat în memoria eroilor Revoluţiei din 1989 se vor monta jardiniere cu flori.

“Avem o problemă în jurul obeliscului pe care poliţia nu poate să o rezolve. În continuare acolo parchează maşini, chiar dacă acest lucru este interzis. Prin urmare am hotărât să punem în acel spaţiu mai multe jardiniere cu flori pentru a împiedica parcarea maşinilor”, a spus Gheorghe Falcă.

Astfel, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal de vineri, în cadrul proiectului privind rectificarea bugetară, s-a prevăzut alocarea sumei de 800.000 de lei în vederea achiziţionării şi amplasării pe domeniul public de mobilier urban, bănci, coşuri stradale, jardiniere.

O parte dintre jardinierele care vor fi achiziţionare de municipalitate vor fi montate în centrul oraşului, în spaţiul din faţa Palatului Administrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.