Parcările nu mai sunt o problemă pentru șoferii tupeiști

0
519

Parcările din Arad dau bătăi de cap tuturor. Unii se plimbă zeci de minute până găsesc un loc de parcare și își întind nervii la maxim. Alții, poate mai inventivi sau doar cu mai mult tupeu, parchează acolo unde văd cu ochii.
Cu toate că toți suferă când vine vorba de parcări, nu toată lumea face la fel. Zilnic se găsesc mașini parcate prin tot orașul în cele mai ciudate locuri și poziții.
Așa, cine dă o tură prin oraș o să găsească mașini parcate pe locurile persoanelor cu nevoi speciale, pe trecerile de pietoni, în dreptul porților, lădate oriunde pe avarii și chiar în mijlocul șoselei.
Este de înțeles că uneori te grăbești și nu mai ai timp să cauți locul de parcare perfect, dar unii duc acest lucru la extrem.
Parcați oriunde văd cu ochii, arădenii nu se învață minte nici măcar după ce se trezesc fără mașini. Din păcate, chiar dacă locurile de parcare nu au fost niciodată suficiente, parcă măcar bunul simț se mai găsea. Acum însă, fiecare a ajuns să circule după propriile reguli și să parcheze oriunde apucă, blocarea drumului nefiind un lucru care să-i îngrijoreze pe șoferi atâta timp cât mașina lor e parcată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.