Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad suspendă activitatea cu publicul

0
284

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad întrerupe activitatea cu publicul. Urmare a Ordinului Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nr.54/10.03.2020 privind prevenirea răspândirii sindromului respirator acut cu COVID-19, activitatea de relaţii cu publicul şi audienţe în cadrul parchetelor se suspendă până la data de 30.03.2020, cu posibilitatea prelungirii suspendării.

Activitatea menţionată mai sus va fi suplinită de primirea sesizărilor, cererilor şi memoriilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poştale.

Comunicarea actelor procedurale se va realiza preponderent prin intermediul poştei electronice, cu acordul prealabil al destinatarului.

Intrarea persoanelor în sediile parchetelor, cu excepţia personalului propriu şi a celui din instituţiile sistemului judiciar, de ordine publică şi siguranţă naţională, se va face numai după completarea unei declaraţii pe proprie răspundere. În cazurile în care din conţinutul declaraţiei pe proprie răspundere rezultă vreuna din situaţiile de risc indicate de răspunsul afirmativ la întrebări, conducerea parchetului sau persoanele desemnate de aceasta vor interzice accesul declarantului, notificând totodată cazul direcţiei de sănătate publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.