11.02.2014 001În această perioadă în comuna Păuliș, în diferite zone, se află în curs de desfășurarea numeroase lucrări edilitar-gospodărești, după cum am mai spus. De această dată ne referim la lucrările de amenajare ale parcului „pentru copii și adulţi din localitatea Cladova, comuna Păuliş“, cum este el denumit.
După cum ne preciza profesorul Petru Nicoară, primarul comunei Păuliș, parcul va fi o oază de relaxare pentru toată lumea.
„Lucrările la acest parc avansează în condiţii excelente. Muncitorii din cadrul Primăriei Păuliş lucrează acum la construcţia unui gard – format din profil metalic cu plasă sudată din fier – amplasat în jurul  parcului şi la efectuarea unor alei din beton în interiorul acestuia. Parcul va fi amenajat cu diferite echipamente precum: băncuţe, măsuţe, rondouri cu flori ornamen­- tale, iar pentru copii va fi amenajat un loc special cu leagăne, balansoare, tobogane, etc. Pe lângă acestea, se va mai construi un foişor din lemn care va putea fi folosit în scopul adăpostirii la umbră, sau pentru relaxare“.
Ar mai fi de adăugat că – odată finalizat și prin însăși existența
lui – acest parc va contribui la buna dezvoltare a bazei gospodăreşti din Cladova, fiind un loc destinat odihnei şi recreerii pentru toţi localnicii, indiferent de vârstă, dar și pentru vizitatorii acestei frumoase localități.

Recomandările redacției