Locuitorilor din zona Gai le-a cam ajuns când vine vorba de promisiuni. Aceștia se confruntă cu mai multe probleme, printre care și cea a parcurilor.
Au apărut de curând în mediul online câteva poze cu parcul lor de copii, un parc care ar putea să arate bine, dar nu o face. Din nefericire, de aproximativ șase ani, ei tot așteaptă. Așteptarea însă a fost în zadar până acum, căci parcul arată în continuare ca o ruină.
Nici o diferență nu apare de la o zi la alta, nici măcar un fir de iarbă plantat frumos ca să arate a parc, nu ca o bucată de pământ de pe un câmp. Pe lângă acestea, ei trebuie să treacă prin mormane de pământ în cazul în care vor să se plimbe prin parcul cartierului.
Deocamdată aceștia așteaptă o minune în care oricum nu mai cred. Se pare că o tot așteaptă din anul 2013 și ea încă nu s-a arătat la față.
Dezamăgiți de mersul lucrurilor, ei se revoltă pe un grup de facebook care aparține comunității. Cu toate acestea, probabil că parcul oricum nu va prinde viață prea curând, locuitorii din Gai fiind nevoiți să mai aștepte exact așa cum așteaptă de aproape șase ani.

Foto: Flavius Dumitraș

Recomandările redacției