Parcurile din Arad, ținta vandalilor. Au reușit să strice încă un loc de joacă

0
471

Suntem obișnuiți să învinovățim pe aproape oricine când vine vorba despre lucrurile care merg rău prin Arad. Desigur, de multe ori se întâmplă să se știe exact vinovatul când este vorba despre lucruri mai mari și care afectează mai multă lume.

Dacă vorbim despre drumuri, despre căldura din calorifere sau despre distrugerea mozaicului din fața Primăriei, vinovații se găsesc și se cunosc de aproape toată lumea.

Pe lângă cazurile ce afectează în mod direct o mare parte din populația Aradului, mai avem și altele care afectează doar un număr restrâns de oameni. Este vorba de această dată despre un parc din cartierul Vlaicu, mai exact undeva în zona Lebăda.

Altă dată responsabilii erau vinovați că parcurile din Arad nu se ridică la nivelul așteptărilor, că lemnele sunt putrezite sau că băncile sunt rupte, ori toboganul nu este cel mai sigur loc în care copiii s-ar putea juca. A sosit și ziua în care nu mai poate fi dat vina pe oficialități și pe ceea ce ar fi avut ei de făcut pentru că parcul de la Lebăda a fost distrus intenționat de o persoană sau mai multe.

Vinovații nu se cunosc și probabil vor rămâne în anonimat pentru că nu sunt prea multe șanse ca aceștia să fie prinși. Cert este faptul că au făcut praf parcul, că au distrus tot ce era frumos și că l-au făcut să arate în ultimul hal.

Nu știm de ce ar face cineva așa ceva, dar acel „cineva“ chiar a pus suflet. A reușit să arunce o mulțime de hârtii pe jos, să urce o bancă în căsuța de la tobogan și să deseneze tot panoul de informare ce se afla în parc. Bănuim că este vorba despre mai multe persoane care s-au ocupat de toată această „operă de artă“ pentru că ar fi fost cam greu pentru o singură persoană să urce banca în căsuța toboganului.

Realitatea este că cineva a fost rău intenționat și că, cel mai sigur, i-a făcut plăcere să strice tot ce i-a ieșit în cale și să facă din locul de joacă un loc de evitat pentru că acum nu mai pot nici copiii să se joace, nici adulții nu prea mai au cum să stea pe bănci și să-i supravegheze.

Sursă foto: Vocea Străzii Arad România

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.