Parcurile, o adevărată „atracție“ turistică, exact ca centrul orașului

0
270

Atunci când cineva își duce copilul în parc, oamenii au pretenția să îi știe în siguranță. Din păcate, nu mereu se și întâmplă una ca asta. Bănci rupte și bucăți de lemn în care pot oricând copiii să se lovească, stau nemișcate printr-un parc din Arad. Pe lângă faptul că parcurile nu sunt tocmai cele mai îngrijite zone și că de multe ori acestea ajung să arate deplorabil, lucrurile de acest gen nu par să ajungă în atenția celor care ar trebui să se ocupe de toate acestea.

Bănci rupte și foarte vechi stau și întâmpină persoanele care încă mai vor să petreacă niște timp în aer liber. Desigur, atât pentru arădeni, cât și pentru cei care vin doar în vizită și vor să se relaxeze puțin, imaginea nu este una care să facă o favoare orașului nostru.

 

După toate ghenele de gunoi și oamenii străzii pe care îi întâlnești prin tot orașul, te aștepți ca măcar parcul să arate ceva mai bine.

Cu siguranță că aceste lucruri nu se întâmplă, toate lucrurile parcă mergând din rău în mai rău, din toate punctele de vedere. Din păcate, atunci când ceva începe să meargă bine, altceva se strică și așa, șirul nesfârșit de plângeri la adresa aspectului orașului continuă și nici nu are de gând să își găsească un capăt.

Cu toate acestea, sperăm că încet, dar sigur, lucrurile vor începe să se schimbe în bine pentru că traiul în Arad devine unul tot mai complicat și oamenii încep să se sature. Partea bună este că nu toți pot pleca din oraș, altfel, până acum, orașul rămânea gol, prea puține lucruri reușind să fie pe placul cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.