Părerea lui Balint după meciul cu juniorii Academiei UTA

1
230

Laszlo Balint și-a exprimat părerea legată de juniorii Academiei UTA după meciul de vineri dimineața împotriva prim divizionarei UTA. Balint pare să fie încântat de potențialul juniorilor mai ales că UTA este în căutare de jucători tineri pentru regula Under.

A fost o acțiune bună, un antrenament reușit. Vreau să le mulțumesc tuturor tinerilor fotbaliști care au participat la aceasta acțiune comună a clubului. Chiar dacă pentru ei este final de sezon și a fost un grad de oboseală… Însă a fost extrem de important să ne facem o imagine cât mai amplă asupra potențialului lor.

Este clar că sunt copii tineri cu potențial foarte bun jucători foarte tineri de 16, 17, 18. În ceea ce ne privește pe noi obiectivele pe care le-am urmărit în acest antrenament au fost atinse. Mă bucur că am terminat atât noi cât și această selecționată a juniorilor fără accidentări. De acum înainte deja ne concentrăm pentru ce avem de făcut săptămâna viitoare”, a declarat antrenorul principal al arădenilor la sfârșitul partidei dintre UTA și juniorii academiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.