Parfumuri de mărci cunoscute, vândute direct din portbagaj

0
430

Se spune că bijuteriile și parfumurile sunt cele mai bune prietene ale unei femei. De aceea, acestea pot costa zeci, chiar sute de lei.  

Duminică în jurul orei 14.00, un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica,  a depistat un bărbat de 33 de ani, din Timișoara, care oferea spre comercializare 44 parfumuri de diferite mărci cunoscute, direct din portbagajul unui autoturism. Acesta se afla într-o parcare de pe autostrada A1, în dreptul orașului Pecica.

Când a fost întrebat despre proveniența produselor, bărbatul le-a spus jandarmilor că le-a achiziționat de la o persoană necunoscută, cu intenția de a le recomercializa la un preț mai mare, fără a deține vreun document justificativ.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84 din 1998, privind mărcile înregistrate și indicațiile geografice.

Parfumurile, în valoare de aproximativ 2200 lei, au fost confiscate și împreună cu actele de sesizare au fost predate organelor de urmărire penală pentru a putea cotinua cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.