Părinții arădeni pot suna pentru urgențe, cu apel video, la Peditel

0
893

PEDITEL, singurul serviciu de asistență pediatrică telefonică gratuită în regim non-stop din România. Arădenii care doresc să obțină îndrumare sau un sfat medical despre afecțiuni fără risc vital pentru sănătatea copilului pot apela la acest serviciu.

PEDITEL 1791 este un program național și internațional de asistență medicală pediatrică gratuită, prin telefon, non stop, pentru fiecare copil .

Recent s-a adăugat și posibilitatea de apel video și chat cu medicul, o secțiune cu dosar medical pentru fiecare copil, unde părinții arădeni pot să încarce diferite analize medicale, precum și e-rețeta cu care părintele să meargă în farmacie și să ceară dozele recomandate.

Aplicația reprezintă o soluție completă de telemedicină. Practic, medicul pediatru va putea fi contactat prin apel telefonic, apel video sau mesaje scrise prin chat și va dispune de un dosar medical al pacienților, arădenii putând încărca documente medicale relevante consultației. În plus, părinții au la dispoziție inclusiv carnetul virtual de vaccinare, care îi notifică în privința vaccinurilor obligatorii conform vârstei copilului, dar și acces la resurse educaționale, precum webinarii, articole, broșuri, videouri, în alte opt specialități medicale – Logopedie, Kinetoterapie, Nutritie, ORL, Cardiologie, Ortopedie, Psihoterapie, Neurologie pediatrică.

Părinții din Arad pot cere sfaturi medicale competente, pe toate palierele medicale ale vârstei 0-18 ani, inclusiv creșterea copilului (puericultura), pentru situații care nu pun viața copilului în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.