Părinții cu copii talentați îi pot înscrie la cursurile Școlii Populare de Arte

0
471

Părinții ai căror copii au înclinații spre muzică, design sau alte discipline îi pot înscrie la Școala Populară de Arte a Centrului Cultural Judeţean Arad. Înscrierile pentru cursuri au început din septembrie și se vor încheia pe 15 octombrie.

Cursurile oferite de Şcoala Populară de Artă, prin Centrul Cultural Judeţean Arad, sunt variate.  Începând cu vârsta de 7 ani, copiii sunt aşteptaţi la cursuri de pian, vioară, pictură naivă sau balet, contra unei taxe de 400 lei, iar cei care au împlinit 10 ani pot opta pentru instrumente de suflat: saxofon, taragot, clarinet, pentru care preţul este 500 de lei.

Alte discipline de interes pentru copiii care au împlinit vârsta de 10 ani ar putea fi bateria, unde preţul cursurilor este 350 lei, actoria – 350 lei, pictura – 400 lei, grafică- 400 lei, design – 400 lei sau iniţiere fanfară, la secţia Buteni – 325 lei. De asemenea, la disciplinele canto clasic, canto popular şi canto muzică uşoară, unde taxa este de 500 lei, pot fi înscrişi tinerii de la vârsta de 14 ani. Pentru aceaşi categorie de vârstă sunt la dispoziție şi cursurile de design grafic computerizat şi artă fotografică, unde preţul este de 425 lei.

Cei interesați trebuie să știe că, taxele pot fi plătite și în rate, prima rată în luna octombrie, iar cea de-a doua, în luna decembrie. Taxa de înscriere pentru oricare dintre discipline este de 5 lei, iar cea pentru diplomă de 20 lei.

Cât privește audițiile, pentru disciplinele canto muzică uşoară, canto clasic, canto muzică populară şi pian vor avea loc concursuri de admitere, la sediul Şcolii Populare de Arte Arad (n.a str. George Bariţiu, nr. 16) după cum urmează: canto muzică uşoară – 24 septembrie, ora 16.00, pian – 25 septembrie, ora 16.00, canto clasic – 26 septembrie, ora 16.00 și canto popular – 26 septembrie, ora 17.00.

Pentru înscriere sunt necesare: fișa care se completează la sediul școlii, copie după cartea de identitate sau pentru copii sub 14 ani, copia certificatului de naştere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.