Părinții nu vor mai da declarație pe propria răspundere

0
263

Odată cu începerea noului an școlar, părinții ar fi trebuit să completeze o declarție pe proprie răspundere. Acum se pare că acestă declarație nu ar mai fi necesară.

Părinții nu vor mai da declarație pe propria răspundere atunci când îi vor trimite pe copii la școală, așa cum este prevăzut în normele pentru începerea anului școlar puse în dezbatere de Ministerul Sănătății”, a declarat ministrul Educației. Pe 14 septembrie părinții ar fi trebuit să completeze o declarație pe propria răspundere în care să declare, printre altele, că propriul copil nu a fost diagnosticat cu COVID-19.

I-am solicitat domnului ministru Tătaru să fie eliminată acea declarație pe propria răspundere din partea părintelui și acesta a fost de acord. Normele pentru începerea școlii pe care le publicăm mâine nu vor mai cuprinde declarația pe propria răspundere”, a spus Monica Anisie

Până acum, potrivit normelor pentru începerea anului școlar 2020-2021, publicate de Ministerul Sănătății, părinții care își vor trimite copiii la școală ar fi trebuit să completeze o declarație pe propria răspundere în care să spună în ce stare de sănătate a fost copilul în ultimele 14 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.