madutaParlamentarii arădeni care reprezintă Uniunea Socvial Liberală, nu s-au arătat prea interesați de discursul ținut de președintele Traian Băsescu, ieri, în fața Parlametului României.
Deputatul Dorel Căprar, co-președinte al USL Arad, spune că a asistat doar parțial la discursul șefului statului. Acesta a invocat faptul că a avut alte probleme de rezolvat în acest timp. „Am participat la discursul lui Traian Băsescu, însă doar parțial. Am avut anumite probleme de rezolvat și am ajuns mai târziu în sala de plen”, a spus Dorel Căprar.
Colegul său, deputatul Flavius Măduța spune că nu a dorit să ia parte la discursul de ieri, însă prezența lui Victor Ponta l-a făcut să se răzgândească. „Inițial nu am dorit să particip la discursul lui Traian Băsescu, însă prezența lui Victor Ponta m-a făcut să îmi schimb părerea. Este președintele partidului pe care îl reprezint și de aceea am decis să fiu în sală la Parlament“,, ne-a declarat deputatul Flavius Măduța.
Parlamentarii ce provin din PNL, senatorul Ioan Cristina și deputatul Mihăiță Calimente nu au participat deloc la discursul susținut de Traian Băsescu. Aceștia s-au solidarizat cu președintele Crin Antonescu care a anunțat încă de acum câteva zile că nu va lua parte la discursul lui Traian Băsescu, pe motiv că este un președinte ilegitim.

Recomandările redacției