Parma cere o sumă colosală pentru Dennis Man

0
161

Dennis Man urmează să evolueze pentru Parma și în Serie B, singura cale prin care Man să ajungă la o echipă din primul eșalon ar fi dacă clubul patronat de americanul Kyle Krause să primească o ofertă senzațională”, anunță presa italiană.

Parma a stabilit un preț uriaș pentru Dennis Man, recent, impresarul Ioan Becali a dezvăluit că Parma a primit oferte pentru Dennis Man însă au fost refuzate. În cazul fostului fotbalist de la FCSB, agentul a declarat că formația franceză Rennes era dispusă să ofere o sumă cuprinsă între 10 și 12 milioane de euro, însă patronul italienilor nici nu a vrut să audă.

Parma și-a blindat diamantele și amintește că Valentin Mihăilă și Dennis Man vor rămâne la club. În cazul în care nu vor exista oferte senzaționale, Enzo Maresca va începe echipa cu cei doi români. Dorința lor este să rămână la Parma cel puțin încă un an. Clubul se bazează pe ei, iar în spatele lor se află un proiect ambițios, care îi implică pe aceștia în mod direct, au scris italienii.

Publicația italiană Forza Parma scrie că și Lille, campioana Franței, a pus câteva milioane de euro pe masă pentru Man, însă insuficiente pentru Kyle Krause, care este dispus să negocieze de la 25 de milioane de euro în sus.

Foto: Facebook @parmacalcio1913

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.