Partea mai puțin frumoasă din Policlinica de la Județean: arădenii așteaptă cu orele o radiografie

0
1678

Foc și pară s-a făcut unul dintre cititorii noștri, care a fost victima unor servicii de proastă calitate oferite de medicii din Arad. Este vorba despre personalul medical de pe Secția de Radiologie din cadrul Policlinicii Spitalului Județean Arad, care, din spusele cititorului nostru, se ocupă cu orice, dar numai nu cu lucrul său de bază.

Arădeanul a venit, împreună cu mama sa, pentru o radiografie, dat fiind faptul că aceasta are piciorul în ghips. La data de 14 septembrie, ora 12:30, mama și fiul se aflau deja în rând, în fața acestora mai așteptau alte trei persoane.

„Ne-a trimis doctorul de jos, de la parter să facă mama radiografia, ca apoi să ne întoarcem să o vadă și el.
 Personalul de la radiografii de la Policlinică se mișcă super încet și își bat efectiv joc de pacienți”, ne-a mărturisit indignat arădeanul.

”Auzeam râsete, discuții între personalul medical, de parcă ar fi la o cafea, undeva în oraș, numai nu la lucru”, a adăugat el.

La un moment dat, acesta a îndrăznit să se adreseze unui medic de la Radiologie, vrând să întrebe cât mai durează și când începe următoarea tură, pentru că deja urma să se schimbe medicii, la care a primit o privire de sus în jos de la unul dintre medici, iar după o tăcere de câteva secunde i s-a răspuns apatic: „Da…spuneți.”

Înghițind în sec, rușinat și plin de nervi, acesta a decis să mai aștepte.

Pacienții sunt și ei oameni cu propriile treburi, cu același lucru la care trebuie să ajungă, cu aceeași familie pe care trebuie să o întrețină, dar, din păcate, în Arad, pacienții nu sunt luați în serios, ba mai mult, se crede că aceștia ar avea tot timpul din lume pentru a aștepta o radiografie, dar și nu numai.

Arădeanul ne-a mai spus că ori de câte ori pune întrebări, pentru că nu este prima dată când se află pe secția de Radiologie, primește numai eschivări din partea personalului medical: „Găsesc imediat scuză, ba că merge greu sistemul, ba că a căzut programul momentan sau că durează până introduc datele”.

Menționăm că, data trecută când cititorul nostru a venit la Policlinică, pentru aceeași procedură, timpul de așteptare nu a fost mai scurt: „Data trecută când i-a făcut radiografia mamei a durat trei ore, după ce i-a făcut-o numai să ajungă radiografia de la etajul I la parter. Trei ore efectiv!”, ne-a mai zis bărbatul.

După mai bine de o oră și jumătate, a ajuns și rândul mamei cu piciorul în ghips. Ultimul lucru declarat de fiul acesteia a fost că: „Și automat mai stăm, după radiografie și jos la rând, până te ia iarăși doctorul să vadă radiografia. Incredibil. Sper să ajung azi la timp la lucru…”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.