Vanessa Marquez, actriţa care interpreta rolul asistentei Wendy Goldman în serialul ER – Spitalul de Urgenţă, împuşcată mortal de poliţiştii din Los Angeles. Actriţa din ER a fost împuşcată mortal de poliţişti, chiar în casa ei, în timpul unei verificări de rutină cu privire la acordarea unui ajutor de asistenţă socială, scrie Mediafax.

Vanessa Marquez a fost ucisă după ce i-a ameninţat pe oamenii legii cu o armă airsoft, au declarat oficialii Departamentului Şerifului din Los Angeles County. Poliţiştii din South Pasadena Police Department au ajuns joi la domiciliul actriţei de 49 de ani, care a jucat rolul asistentei Wendy Goldman în serialul de succes ER – Spitalul de Urgenţă.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că Marquez se afla în timpul unei crize de nervi. Starul tv a devenit extrem de necooperant, chiar dacă a fost sfătuită să-şi ia medicamentul, timp de o oră şi jumătate. Marquez a scos apoi un pistol airsoft la poliţişti, iar aceştia au reacţionat, împuşcând-o mortal, relatează NBC News Los Angeles.

Arma femeii era cu bile, o replică a unui pistol semiautomat, au declarat poliţiştii. Un specialist psihiatru a ajuns la faţa locului, dar nu a reuşit să o calmeze pe Marquez. Sergentul Joe Mendoza a declarat că Marquez avea probleme cu alimentaţia. În prezent, biroul Şerifului din LA County investighează incidentul soldat cu moartea actriţei.

În 2017, actriţa l-a acuzat pe George Clooney, colegul ei de platou din ER, ar fi contribuit la ruinarea carierei sale actoriceşti, după ce Marquez a vorbit despre presupusele jigniri rasiste şi sexiste la care ar fi fost supuşi actorii din serial.

Recomandările redacției