Parteneri în activităţi preventiv-educative, la Lipova

0
292

jandarmeriaInspectorii Compartimentului pentru prevenirea marginalizării sociale şi ai Centrului multifuncţional de consiliere şi educaţie, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în colaborare cu ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au desfăşurat, la finele saptamânii trecute, o activitate în localitatea Lipova.

Mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul IJJ Arad, ne declară: „Între cele două instituţii a fost încheiat un acord de parteneriat educaţional care reglementează modul de desfăşurare a activităţilor cu caracter preventiv şi instructiv-educativ la nivelul instituţiilor de învăţământ şi comunităţi locale din judeţul Arad, având ca temă promovarea comportamentelor dezirabile la nivel social, însuşirea abilităţilor de gestionare a situaţiilor conflictuale şi evitarea săvârşirii faptelor prevăzute de legea penală”.

Activitatea, care s-a desfăşurat în localitatea Lipova, a fost prima dintre activităţile planificate în baza acordului de parteneriat, şi la ea au luat parte câteva zeci de beneficiari asistaţi la casele de tip familial Lipova, din cadrul DGASPC Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.