Parteneriat UTA – Ford, intermediat de tatăl celui mai tânăr abonat din lume

1
370

În cadrul conferinței de presă săptămânale, clubul UTA a anunțat reluarea colaborării cu un mai vechi partener. Compania Ford Auto Technic a revenit alături de echipa fanion a Aradului, urmând să pună la dispo­ziția conducerii, antrenorilor și chiar jucătorilor, săptămânal, câte unul din cele mai noi modele de autoturisme.
De detaliile parteneriatului din partea Ford s-a ocupat Flavius Alb, coordonator de vânzări al companiei. „Suntem bucuroși și onorați să fim alături de UTA! Îi așteptăm pe toți utiștii la sediul nostru din Calea Zimandului FN pentru test drive”, a spus arădeanul, care, totodată, este tatăl celui mai tânăr abonat din lume.
În 2012, când a aflat ca soția îi va naște un băiat și asta se întâmpla într-a cincea luna de sarcină, Flavius s-a prezentat la sediul clubului UTA și i-a făcut un abonament lui Andrei. Băiețelul a împlinit 4 ani în luna decembrie a anului trecut și a văzut pe viu destule meciuri ale „Bătrânei Doamne” alături de tatăl său. „Mai puțin și-l dau la fotbal. Îi place să dea în minge, e inebunit după ea”, ne-a mai mărturisit arădeanul.
„Mă bucură mult acest parteneriat, mulțumim și pe această cale și sperăm că rezultatele vor fi cele așteptate de către toată lumea”, a completat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.