floricaO nouă generaţie de seniori a absolvit de curând cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului de la Biblioteca Judeţeană A. D. Xenopol. La final participanţii au fost testaţi şi se pare că au făcut faţă cu brio examenului.
„A fost util acest curs, am învăţat multe lucruri şi cred că voi face faţă exigenţelor acestui test”, mi-a declarat Voicu Văgălău, participant
„Am participat cu mare plăcere la curs. Am învăţat lucruri foarte utile şi am avut plăcuta ocazie să socializăm, împreună cu ceilalţi participanţi. Mă bucur că Biblioteca Judeţeană A. D. Xenopol s-a gândit şi la noi, la seniori şi am şi o sugestie pentru conducerea instituţiei: ne-am bucura să se organizeze acest tip de cursuri şi pentru nivelul următor. Şi de ce nu şi alte acţiuni pentru seniori”.
Florica Mihai, participantă
„Ne-am simţit foarte bine împreună. A fost o ocazie plăcută să socializăm şi am învăţat multe lucruri la curs. Avem doar cuvinte de laudă pentru moderatoarea Cristina Duma”.
Magdalena Pintilescu,
participantă
Cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului se organizează lunar cu grupuri de maximum zece participanţi. Numeroşi doritori şi-au anunţat participarea, astfel încât există deja liste de aşteptare.
Prima ediţie a cursurilor de iniţiere în utilizarea calculatorului a avut loc în primăvara anului trecut. Vor mai fi orga­nizate şi alte serii, în funcţie de cereri şi se pare că, la propunerea par­ti- cipanţilor şi a angajaţilor, conducerea se gândeşte serios şi la organizarea unor cursuri pentru cei avansaţi. Vă reamintim că aceste tipuri de cursuri sunt gratuite. Relaţii suplimentare despre program şi despre condiţii, precum şi orice alte informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0743-854656.

Recomandările redacției