Partida FCSB – CFR Cluj a fost amânată după ce Alexandru Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus

0
291

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj a fost amânat din cauza unui nou caz de coronavirus descoperit în echipa clujenilor. Partida a fost amânată după ce Alexandru Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă Gazeta.
După echipa Dinamo, CFR Cluj este al doilea club din Liga 1 care înregistrează cazuri de Covid printre jucători. Cei de la Dinamo au 10 cazuri de coronavirus la echipă şi solicită ca sezonul din play-out să fie oprit.
Jucătorii de la CFR Cluj se aflau în Capitală când au fost anunțați că Păun este infectat şi le-a fost recomandat să rămână încă o săptămână la Mogoşoaia.
Jucătorii de la CFR Cluj au efectuat, ieri, o nouă serie de teste. Există posibilitatea reprogramării partidei cu FCSB pe data de 30 iulie. Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a confirmat că meciul nu se va disputa momentan.
„Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a VIII-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene“, a anunţat LPF. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.