Formația lui Anca, Huțanu și Nagy contină să plutească în derivă după cel de-al treilea eșec intern consecutiv cu cel puțin patru goluri încasate. După Craiova II și Giarmata și Reșița, de altfel o formație mult mai bine cotată decât echipele amin­tite, a defilat în Țara Sămădăilor.
Ca și cu oltenii lui Papură, Varga și colegii săi au lăsat impresia, timp de 45 de minute, că pot face față întâlnirii. Cu toate că ex. utistul Costin, Negoescu și mai ales Ene au ratat ocazii importante, cermeianii au fost mereu în joc și au amenințat și ei buturile adverse. Zimmermann chiar a avut de lucru la finalizările lui Sulea și Copil, așa că la cabine s-a intrat cu scor alb.
În actul secund, însă, mai precis în primele 17-18 minute, bănțenii au ținut un monolog, decisiv pentru adjudecarea punctelor. În minutul 55, Staicu a deschis tabela din a doua încercare, după ce Mitrea respinsese în primă instant șutul atacantului lui Oprița. Tot Staicu a făcut 0-2, reluând din apropiere o minge lucrată de Negoescu și Ene. Era minutul 58, pentru ca, 4 minute mai târziu, să vină și lovitura de grație. Breșneni
l-a deschis pe Ene în stânga, acesta a pătruns până la 8 metri și l-a executat la colțul lung pe Mitrea. Replica amfitrionilor a venit prin reușita lui Dani Bulza, din minutul 71, fiul președintelui clubului marcând printr-un lob frumos din interiorul careului. Suslak i-a dat și el ceva emoții lui Zimmermann, însă oaspeții au refăcut diferența de trei goluri cu 4 minute înainte de final. Cristi Costin a fost cel care a înscris cu un șut din 13 metri, ușor lateral stânga, în vinclul porții lui Mitrea.
S-a încheiat 1-4 și norii negrii nu se mai dau plecați deasupra Cermeiului.
Formații: Cermei: Mitrea – Cotoc, Gligor, Nistor, Suslak – Copil (72 Brândușe), Ianc, Varga (60 Bulza), Săbău (57 T. Bodri) – L. Bodri, Sulea.
Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Puțanu, Copaci – Breșneni (89 Musteață), Vaștag – Costin, Staicu (72 Jula), Negoescu – D. Ene (89 Hrudei).
Arbitri: Alexandru Suvar (Sibiu) – Ștefan Lar (Baia Mare), Cristian Mureșan (Cavnic-Maramureș).
Observatori FRF: Ioan Pirtea și Ion Zare (ambii din Oradea)

Recomandările redacției