Pasagerii Aeroportului vor putea circula cu shuttle bus

0
239

Noi investiții pentru dezvoltarea activi­tății Aeroportului sunt finanțate de admi­nistrație. Consiliul Judeţean va achiziționa trei microbuze, destinate Aeroportului Internaţional Arad, ce vor circula în regim shuttle bus, pentru transportul pasagerilor din alte judeţe înspre aeroport. Cursele tip shuttle bus constituie un serviciu contracost şi reprezintă transportul călătorilor de la aeroport. Microbuzele vor circula, cel mai probabil, în regim de curse speciale.
„Achiziţia este necesară, ca o consecinţă a negocierilor purtate cu operatori aerieni interesaţi să opereze de la Arad, ca una dintre condiţiile de bază ale realizării unui parteneriat. În vară mai multe curse de tip charter vor opera de pe Aeroport, cu destinaţia litoralul turcesc. Cursele shuttle bus vor deservi şi aceste zboruri”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.
Reprezentanții Consiliul Judeţean a negociat mai multe zboruri de pe Aeroportul arădean. „Suntem în discuţii şi pentru extinderea orarului charterelor care pleacă de la Arad. Să avem zboruri de acest tip şi în perioada iernii”, a mai precizat în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean Arad vicepreşedintele Claudia Boghicevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.