pasajeConstruirea celor două pasaje de pe centura Aradului rămâne blocată şi în acest an, conform unui document emis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Într-un document primit de stirileprotv.ro/vest, se arată că  „în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2014 nr. 356/2013, finanţarea obiectivelor «Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad-CF Curtici» şi «Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad peste CF Arad-Bucureşti», finanţarea în vederea finalizarii acestora, urmează să se faca în anul 2015”.

Primarul municipiului Arad, Gheorge Falcă, i-a informat pe consilierii locali, în şedinţa CLM de săptămâna trecută, că va face demersurile pentru ca cele două pasaje să fie trecute în administrarea oraşului, astfel încât din bugetul local, să se poată asigura finanţarea lucrărilor.

Primarul a mai spus că mai sunt şanse ca lucrările să fie finanţate din bugetul de stat cu atât mai mult cu cât banii alocaţi pentru deszăpezire nu s-au cheltuit pentru că în vestul ţării nu s-au înregistrat căderi masive de nea.

Primarul a mai spus că nu a fost abandonată ideea de a se instala panouri informative lângă cele două şantiere, pe care să se scrie că lucrările au fost oprite de Guvern.

Lucrările de construire a celor două pasaje au fost oprite în anul 2012.

 

  • A.Pop spune:

    Chiar, nu vedeti ca Aradul a fost, pur si simplu, pedepsit pentru faptul; ca atat judetul, cat si municipiul au ramas sub conducere PD-L ? Ca sa nu vorbim de parlamentarii aradeni,total fara sange in „cuc”, si asta absolut indiferent ca sunt la putere sau in opozitie, ar fi trebuit sa se solidarizeze si sa intre in mod automat in greva parlamentara totala, in momentul in care s-a vazut ca nici una dintre obiectivele de interes pentru judet si municipiu nu sunt incluse in bugetul pe anul 2014 ! De ce nu se iau la intrebari (de catre toata presa locala !), „reprezentantii” Aradului ?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției