Patinoarul de la Expo Arena a înregistrat peste 2.500 de vizitatori în câteva zile

0
259

PatinoarReprezentanții Complexului Expozițional – Expo Arad anunță cifre record de vizitatori după prima săptămână de Magic Ice.

Peste 2.500 de patinatori au vizitat patinoarul Magic Ice de pe Expo Arena în perioada 1– 9 februarie, participând la diverse concursuri și câștigând premii însemnate oferite de organizatori.

„Cifrele confirmă succesul patinoarului sintetic, o premieră pentru zona de Vest a țării, care reușește să adune la Expo Arena patinatori amatori și profesioniști, de diferite vârste, devenind astfel un punct de reper pentru doritorii de distracție din regiune“, ne-au declarat reprezentanţii Camerei de Comerţ Arad.

De Valentine’s Day, Expo Arena organizează un concurs de floorball între perechi, cu premii surpriză și distracție garantată. Detalii pe pagina de Facebook – Expo Arad.

Totodată Camera de Comerț, Industrie și Agricultură mulțumește publicului pentru încrederea acordată și pentru contribuția la strategia de relansare a oportunităţilor de care dispune Complexul Expozițional din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.