Patroana firmei care a instalat artificiile la Colectiv, găsită decedată în apartament

0
645

Moarte învăluită în mister. Patroana firmei care a instalat artificiile în clubul Colectiv a fost găsită fără suflare în casă. Femeia de 44 de ani primise cea mai mare condamnare, 12 ani şi opt luni de închisoare, în dosarul care se apropie de final.

Daniela Niţă a ajuns în atenţia publică după tragedia de la Colectiv. Era patroana firmei Golden Idea Fireworks, care a instalat artificiile pentru concertul trupei Goodbye to Gravity. Femeia avea acum 44 de ani şi trăia singură într-un apartament din sectorul 5. De câteva zile, nimeni nu mai luase legătura cu ea. Iubitul ei, care este plecat din ţară, a alertat rudele după ce nu i a mai răspuns la telefon şi la mesaje.

Femeia a fost găsită moartă în casă, după ce, timp de trei zile, nimeni nu a știut nimic de ea. Abia ieri, polițiștii au venit, au constatat decesul și au sigilat apartamentul. Femeia murise de cel puţin 24 de ore. Familia a fost audiată deja, iar iubitul acesteia urmează să vorbească cu poliţiştii.

64 de tineri au murit în incendiul din 2015 de la Colectiv. De şase ani procesul bate pasul pe loc. Chitaristul Cătălin Scânteie este unul din supravieţuitorii care aşteaptă ca instanţa să facă dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.