Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost alertați în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localitățile Săcuieu și Scrind.

Un arădean de 32 de ani a căzut cu maşina pe care o conducea şi cu cei trei pasageri într-un pârâu, de la o diferenţă de nivel de cinci metri, în zona localităţii clujene Scrind. Accidentul rutier s-a produs pe DJ 103H.

Din primele informaţii reiese faptul că într-un viraj la dreapta, șoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă. Ulterior, autoturismul s-a răsturnat în pârâul din apropierea drumului.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 10.00 pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a unității pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

sursa: www.radiocluj.ro

Recomandările redacției