Astăzi are loc în Arad unul dintre cele mai importante evenimente pentru iubitorii sporturilor de contact. Dey Grand Prix se desfășoară pentru al doilea an consecutiv, fiind inclus în calendarul Colosseum Tournament. Spre deosebire de anul trecut, când pandemia a închis porțile pentru public, de data aceasta Sala Sporturilor „Victoria“ va putea fi umplută până la jumătate de capacitate și cu siguranță că spectatorii vor avea ce vedea.

15 meciuri vor avea loc începând cu ora 18, capul de afiș fiind cel pentru centura internațională a categoriei 61 de kilograme, dintre Mihai Rusu și Iulian Marinescu. Pe noi ne interesează însă în mod special luptele celor patru arădeni care în această seară vor intra în ring. Colegul nostru Rüben Onișor și Cosmin Neagu, sunt reprezentanții clubului Dey-Thai Box și vor lupta împotriva lui Daniel Muțiu (Somokickboxing Timișoara), la categoria 61 de kilograme, respectiv împotriva lui Eric Orășanu

„Sunt onorat să lupt din nou în Colosseum Tournament, mai ales că voi lupta din nou acasă. Pregătirea a fost intensă, alături de antrenorul nostru, Marcel Rus, și ne așteptăm la o victorie frumoasă. Așteptăm arădenii să ne susțină în număr cât mai mare, mai ales că în ring vor intra patru sportivi din Arad, printre care și colegul meu, Cosmin Neagu, care își va face debutul în această promoție. Totodată doresc să mulțumesc celor care mă susțin: e-construcții, DEY Security, Titan Evolution, Atletic VSA, Signed 98, LaHasan Gourmet, SHOWconcept. În mod special aș dori să mulțumesc domnului Daniel Leș, cel care a făcut posibil ca această gală să ajungă la Arad încă o dată“  a declarat Rüben înaintea evenimentului.

Rüben Onișor are 20 de ani și practică acest sport deja de 4 ani. Are zeci de meciuri la amatori și este la a treilea meci în circuitul profesionist. Cosmin Neagu este militar de profesie, are 24 de ani și după 4 ani în care a disputat numeroase partide la amatori își va consemna debutul astăzi la profesioniști.

Ceilalți doi arădeni care vor concura în această seară sunt Vlad Petruț, care îl va înfrunta pe Pal Garaguly (Ungaria) la categoria + 95 de kilograme și Alexandru Ianțoc, care va lupta cu Ion Chirilov (Republica Moldova) în limitele categoriei 86 de kilograme.

Evenimentul este sponsorizat printre alții de Inteco Holding SRL. Biletele costă 50 de lei (normal) și 300 lei (VIP) și pot fi cumpărate de la Sala Sporturilor „Victoria“.  Evenimentul este de asemenea transmis de postul de televiziune Digi Sport 3 și pe platforma FightBox.

Recomandările redacției