judecataProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au dispus trimiterea în judecată a trei persoane, care au condus autoturisme nerespectând codul rutier. Aceştia au condus fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice sau cu numere de înmatriculare neconforme. De asemenea, magistraţi au Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au trimis în judecată un bărbat care a condus cu o concentraţie de alcool în sânge peste limita legală.

Astfel, a fost trimis în judecată Florin Ferar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere. Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că în ziua de 17.06.2014, a condus pe drumurile publice un autoturism deşi nu poseda permis de conducere.

Inculpatul Daniel Florin Dumitraş, va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului. În data de 07.06.2014, acesta a condus pe drumurile publice un autoturism fără să posede permis de conducere şi cu o alcoolemie de 1,20%o.

Tudor Socrate Gregorian va da socoteală judecătorului pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere de înmatriculare false. Inculpatul a condus pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat şi care avea montate numerele de înmatriculare M-6372-C, care s-au dovedit a fi false.

Dosarele privind pe inculpaţii Florin Ferar, Daniel Florin Dumitraş Şi Tudor Socrate Gregorian, vor fi trimise Judecătoriei Lipova, spre competentă soluţionare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au dispus, trimiterea în judecată, a inculpatului Marius Harabulă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. În data de 12.04.2014, în jurul orelor 00,30, a condus autoturismul marca Opel pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din oraşul Sântana, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,20 grame la mie. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

Recomandările redacției