Patru bărbați prinși cu peste 250.000 de țigări de contrabandă

0
285

Polițiștii economici, cu sprijinul polițiștilor municipiului, au depistat pe strada Mărului din municipiu, un autoturism cu patru ocupanți, bărbați cu vârste între 26-46 de ani, din Arad, bănuiți că ar desfășura activități de contrabandă.

În urma controlului efectuat, au fost descoperite mai multe chei de contact, iar în interiorul unei autoutilitare care aparținea unuia dintre cele patru persoane, identificată la fața locului, au fost găsite 12.500 de pachete de țigări netimbrate, (250.000 fire) de diferite mărci și 15.554 de lei, bani susceptibili a proveni din activități de contrabandă.

În continuarea cercetărilor desfășurate sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil de pe raza municipiului, susceptibil a fi folosit de cei în cauză pentru depozitarea țigărilor, ocazie cu care au mai fost găsite alte 10.600 de fire de țigarete de diferite mărci, netimbrate.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, unul dintre cei patru bărbați fiind reținut pentru 24 de ore.

În cauză se continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză, aceștia fiind cercetați penal pentru contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.