Ultimul weekend al perioadei de pregătire de iarnă nu a decurs conform planurilor pentru Progresul Pecica. Amicalul de vineri, cu Lugojul, a fost anulat datorită vremii rele, pentru ca sâmbătă, cu ocazia testului cu Semlecana Semlac, Dan Stupar să nu-i aibă la dispoziție pe trei dintre oamenii de bază: Bozian, Puie și Mateucă, în timp ce Gabor a intrat pe teren cu ceva probleme.
De exemplu, după ce a fost fundaș central cu Felnac, Arsene a evoluat la un moment
mijlocaș stânga astăzi, așa că repetiția a fost și nu prea reușită pentru divizionara terță. Inclusiv scorul final, 4-4, induce ideea unui joc cu pro­bleme pentru „galben-albaștri” în fața divizionarei a cincea la care evoluează și Dumitru Mitu, fost fotbalist de Champions League.
De altfel, fostul mijlocaș chiar a marcat spectaculos în poarta adversă, pentru Semlecana mai punctând Sinkovicz (2) și fratele lui Bogdan Bozian, Ovidiu. Capătă, cu o „dublă”, plus autogolurile lui Zopota și Moldovan, ambele provocate de centrările înșelătoarel ale lui Aldan, au apărut pe lista marcatorilor în dreptul pecicanilor.
Formații:
Pecica: Iosub – Ilan, Wild, Țugulescu, Aldan – Moraru, Tamaș, Sg. Popa, Arsene – Capătă Szekely. Au mai jucat: Gârlea – A. Iuga, Dancă, Deliman, Gabor.
Semlac: Aniculăesei (Gârlea) – Măstăcan, Zopota, Nichituț, Aldea – Sinkovicz, Gîdea, Lakatos, Moldovan – Mitu, O. Bozian. Au mai jucat: Toth, Olaru, Fenvesi, Moț.

Recomandările redacției