Patru întăriri de la Șepreuș și câte una de la Criș și Apateu pentru Socodorul lui Darasz

0
320

Nou promovată în primul eșalon județean, formația din Socodor încheie cea de-a treia săptămână de pregătire. Deși mai are jucători învoiți pentru concedii, antrenorul Tiberiu Darasz se poate declara mulțumit de configurația lotului.
Nu mai puțin de șase achiziții au făcut vicecampionii seriei B a Ligii a V-a, patru chiar de la campionii de la Șepreuș, care, din rațiuni financiare și legate de infrastructură nu pot profita de promovare. Fundașul Marius Manolache, mijlocașul Ionel Ienciu și atacanții Ma­rian Noaică și Sebastian Mako au schimbat deja tabăra, cum, de altfel, și Florin Purtan vine din același campionat, dar de la Apateu. În fine, de la Criș a sosit juniorul Cristian Sulea și: „am mai avea nevoie de măcar doi fotbaliști, un mijlocaș și un atacant. Avem ceva ținte, dar până le concretizăm nu putem da nume”, spune Petrică Crișan.
Președintele Socodorului a mai confirmat faptul că începând cu noul sezon, Vulturii dispare din nume și apare ACS-ul. Totodată, au fost formate echipele de juniori A și D care vor evolua în campionatele AJF-ului și de care se ocupă tot Tibi Darasz.
Dacă în fața celor de la Chișineu-Criș nu au avut nicio șansă, pierzând la scor chiar în debutul pregătirii, Socodorul a bătut Șimandul în amical chiar în deplasare, cu 4-3. Trupa lui Ruska s-a revanșat apoi, câștigând cu 5-4, pe fondul unor greșeli mari de portar ale nou promovatei.
Până la urmă, marea realizare a Socodorului este păstrarea golgheterului județului, Bogdan Bibarț, cu oferte de la Lipova sau Sântana, dar și a servantului Mircea Ardelean. „Au avut oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar au ales să rămână la noi. Le mulțumim pentru asta și ne zbatem să le oferim și noi un sistem de premiere avantajos. De asemenea, salutăm sprijinul primit de la Primărie privind achiziționarea materialelor ne­cesare unei pregătiri complexe, atât de necesare la acest nivel”, a adăugat Crișan. Pantea și Mureșan sunt singurii fotbaliști de care Socodorul s-a despărțit în această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.