Patru migranţi sirieni au încercat să treacă frontiera româno-ungară „la pas”

0
261

sirieni

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins patru cetăţeni sirieni, care încercau să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen. În data de 09.02.2015, în jurul orelor 00.05, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat şi reţinut patru bărbaţi care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.

Cele patru persoane au fost reţinute la aproximativ 25 de metri faţă de linia de frontieră şi au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de patru cetăţeni sirieni, cu vârstele de 15 şi 50 de ani.

„Poliţiştii de frontieră s-au sesizat sub aspectul infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.