Patru persoane la Arad și 15 în Bihor au crezut că pot trece granița prin câmp

0
429

Ultima zi din an a început cu încercarea mai multor migranți de a trece granița. Desigur, aceștia au eșuat și de această dată și au fost prinși de polițiștii de la frontieră. Dacă în Bihor au fost 15 persoane care au plecat în misiunea lor de a trece ilegal în țară vecină, în Arad au fost prinși ultima data doar patru persoane.
Astfel, polițiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat în data de 30 decembrie 2019, în jurul orei 21.30, patru persoane care nu își aveau deloc locul în apropierea graniței. Acestea au fost prinse la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, pe câmp. Oamenii au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări, iar acolo polițiștii au stabilit că sunt cetăţeni din Maroc şi Algeria. Toţi sunt bărbaţi și au vârste cuprinse între 20 şi 27de ani, fiind de asemenea solicitanţi de azil în ţara noastră.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.