Patru saci de gunoi, lăsați pe strada Mețianu

0
249

Un bărbat a depozitat pe domeniul public 4 saci conținând deșeuri reciclabile. Astfel în cadrul acțiunilor Direcției Generale Poliția Locală destinate contracarării deversării ilegale de deșeuri pe domeniul public ori privat, a venit rândul dispeceratului DGPL să surprindă, în desfășurare, la orele serii, un astfel de eveniment.
Camerele video amplasate pe strada Mețianu au documentat activitatea unui bărbat, M.V.M., care a depozitat pe domeniul public 4 saci conținând deșeuri reciclabile. Imaginile au fost puse la dispoziția polițiștilor locali din cadrul Biroului Pro­tecția Mediului, care, prin verificările efectuate în teren, l-au identificat pe contra­- venient și i-au adus la cunoștință încălcarea prevederilor HCLM nr. 297/2015 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului de salubritate a municipiului Arad.
Respectivul s-a ales cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea obligației de a depozita deșeurile la punctul de colectare din contractul deținut (adre­sa de domiciliu). Chiar în situația în care salubrizarea stradală nu ar fi fost delegată altui operator decât cel care gestionează resturile menajere, cetățeanul respectiv tot ar fi fost sancționat pentru „turismul de­șeurilor”, activitate ce încarcă ilicit facturile altor beneficiari ai serviciilor de salubritate sau ale Primăriei Municipiului Arad.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.