Patru sirieni au fost opriţi din drumul ilegal spre Spaţiul Schengen

0
176

sirieni Poliţiştii de frontieră din cadrul Poliţia de Frontieră Nădlac au depistat patru cetăţeni sirieni care încercau să treacă ilegal frontiera româno-ungară, pe jos, cu intenţia de a ajunge în Spaţiul Schengen.
În data de 21.08.2015, în jurul orei 10.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos,  spre Ungaria, încercând să treacă ilegal frontiera de stat.
Cele patru persoane au fost reţinute la aproximativ 100 de metri de frontieră şi au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de patru cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în Ungaria.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală sub aspectul infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.