cannabis
Update

Poliţia Arad aduce lămuriri în cazul suspecţilor bănuiţi de trafic de droguri de risc

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc.
Aproximativ 500 de grame de cannabis au fost confiscate în urma unor percheziţii, şi patru persoane au fost arestate preventiv.
Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au efectuat, zilele trecute, cinci percheziţii la domiciliile membrilor unei grupări infracţionale, specializată în trafic de droguri de risc, în urma acestora descoperind şi ridicând aproximativ 500 de grame de cannabis.
„Patru bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptelor, au fost reţinuţi şi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, care au şi emis de altfel, pe numele lor, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Din cercetările efectuate, a rezultat că membrii grupării ar fi comercializat cannabis, pe raza municipiul Arad, la preţuri cuprinse între 30 şi 50 lei/gram”, ne preciza comisar Camelia Tudice, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, aflat sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, în care poliţiştii îi cercetează pe cei patru bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, impreuna cu procurorii DIICOT Arad au efectuat, miercuri, mai multe percheziţii la domiciliile a patru tineri, suspecţi de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
Din primele informaţii, la locuinţele tinerilor (trei dintre aceştia fiind fraţi), cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis.
Din primele informaţii pe surse, se pare că tinerii vindeau unor consumatori gramul de cannabis cu 50 de lei.
Prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, cei patru au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.
Acţiunea a beneficiat de suportul Serviciului Român de Informaţii.

Recomandările redacției