Update, ce s-a întâmplat de fapt: Azi, în jurul orei 12.30, o femeie de 40 ani, din Jud. Giurgiu, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Paulis, pe sensul de mers Arad – Deva , iar la km 524, intentionând să depășească a patruns pe sensul opus, izbindu-se de roata stanga față a unui autocamion în cuplu cu semiremorcă, condus de un bărbat de 36 de ani, din Brasov, apoi a ricoșat într-un autoturism condus de un cetățean maghiar.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducatoarei auto, ușoară a unui minor de 14 ani, și tot ușoară a doi cetățeni maghiari (o femeie și un bărbat) din cel de-al doilea autoturism implicat.
În cauză se efectuează cercetări s.a.s.i. de vătămare corporală din culpă.

Update 14:20: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

Update ora 13:25: Conform reprezentanților IPJ, traficul este complet blocat.

Update ora 13:12: Cele trei victime au fost descarcerate, două dintre ele au fost predate echipajelor medicale SMURD TIM și SAJ care vor fi transportate la UPU. Cea dea treia victimă este predată elicopterului SMURD care va pleca spre spitalul din Timișoara. Ultima, cea dea patra victimă a fost un minor neîncarcerat care a fost transportat la UPU Arad de catre SMURD Vladimirescu.

Update ora 13:00: A fost solicitat și un elicopter SMURD. Din fericire, toate victimele sunt conștiente și se lucrează la descarcerarea lor.

Update: Se pare că, ajunși la fața locului, pompierii au găsit patru victime dintre care trei încarcerate.

Doar câteva minute au trecut din clipa în care un accident rutier s-a petrecut pe raza localității Păuliș, în jurul orei 12:30.

Din primele informații, se pare că accidentul a avut loc pe drumul național DN7. Două autoturisme au fost implicate și mai multe victime, mai exact este vorba despre cinci persoane din care patru sunt încarcerate. 

În ajutorul acestora se deplasează din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Pe lângă aceștia se mai intervine cu două ambulanțe SMURD șu 12 subofițeri. 

 

Foto: Info Trafic Arad

Recomandările redacției