Patru zile de recuperare pentru utiști după meciul cu Argeșul, pe „Ilie Oană” se joacă joi, în nocturnă!

0
437

Echipa fanion a Aradului are parte de un final de tur extrem de solicitant. Utiștii întâlnesc doar formații mai bine clasate, două dintre ele fiind reprezentantele județului Argeș, iar cealaltă una dintre marile favorite la promovarea în Liga 1.
„Show-ul” începe duminică, la Arad, de la ora 13, odată cu vizita unei alte foste campioane a României, FC Argeș. La absențele pe care le are, respectiv Benga, Manea și Rus, UTA nu e neapărat favorită în fața trupei lui Emil Săndoi, cum nici în runda cu numărul 18, penultima a turului, arădenii nu vor porni cu prima șansă la Ploiești. Pe stadionul „Ilie Oană” se va juca joi, 22 noiembrie, de la ora 19,30, meciul urmând să fie televizat. Petrolul e și ea fostă campioană a țării și pare a avea toate condițiile să se întoarcă în elita fotbalului românesc încă din această vară. Pentru „lupii galbeni” joacă și arădeanul Marius Chindriș, căpitan de echipă în ultimele întâlniri.
În fine, „Bătrâna Doamnă” încheie turul și începe returul acasă, cu Mioveni, respectiv Daco-Getica, pentru ca anul 2018 să-l încheie pe Litoral, contra celor de la Farul Constanța, pe 8 sau 9 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.