Păulișul își regazonează o parte din terenul afectat de inundații: primul meci e programat de abia pe 25 august

0
662

Ultima rupere de nori în Pod­goria arădeană a afectat multe gospodării din zona Păulișului, dar și terenul de fotbal. Se întâmpla acum aproximativ trei săptămâni, iar pe o porțiune a gazonului apa a băltit zile în șir. Ca urmare, s-a format un mâl de 15-20 de centi­metri, care a stricat complet suprafața de teren chiar în dreptul tribunei din comuna viticolă.
Lucrurile nu puteau rămâne așa, iar Primăria a demarat operațiunea de regazonare parțială. „Am curățat cât am putut mâlul din acea zonă, dar în jur de 150-200 de metri pătrați trebuie replantați, este o situație neplăcută, dar trebuie rezolvată. Din momentul în care primim rulourile pe care le-am contractat deja, tot procesul s-ar putea termina într-o săptămână și s-ar putea intra pe gazon. Din ce am studiat pe piață, cu tot cu manoperă toată operațiunea ar trebui să ne coste în jur de 5.000 de lei, iar o parte din această sumă am putea să o obținem dintr-o sponsorizare. Le mulțumim celor de la Asociația Județeană de Fotbal că au înțeles situația și ne-au programat acasă de abia în etapa a patra”, ne-a mărturisit Ioan Turcin, primarul Păulișului.
Într-adevăr, Păulișana e prima formație ce are parte de rundă liberă în noul sezon al Ligii a IV-a, iar primele meciuri le joacă în deplasare, la Șimand și Ineu. Pe 25 august, trupa lui Maghici debu­tea­ză acasă contra uneia dintre preten­dentele la podium, Unirea Sântana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.