Păulișul l-a pierdut pe Adam, dar l-a „repatriat” pe Asandului: „Grupul unit, principalul atuu”

0
287

Chiar dacă a coborât un loc față de vara trecută, de la 6 pe 7, Păulișana Păuliș s-a revanșat în Cupa României, cu prima sa participare din istoria clubului într-o finală. Sigur, Progresul Pecica era greu de oprit, până la urmă reali­zând și „tripla”: campionat, Cupă și promovare, însă performanța formației din Podgorie rămâne. „Din punctul nostru de vedere, am avut un sezon foarte bun și de aici plecăm și în următorul. Grupul nostru unit rămâne principalul atuu. Suntem ca și o familie și cred că am devenit una dintre cele mai omogene formații din Liga 4-a. Mergem cu mare încredere pe mâna antrenorului Dinu Maghici, dar și a jucătorilor care au terminat sezonul trecut în tricoul echipei noastre, cu o singură excepție”, transmite Florentin Iancu, președintele Păulișanei.
Excepția se numește Claudiu Adam (20 de ani), care a făcut saltul spre Liga 3-a. „A făcut un retur bun la Păuliș, sunt convins că va face față și la Cermei. Îi urăm baftă, ne bucurăm că l-am ajutat puțin în cariera sa”, a mai spus Iancu. Tot acesta anunță revenirea la echipă a lui Andi Asandului, care a fost „detașat” la CAO Oradea atâta timp cât a făcut școala de polițist de frontieră. Și Gabi Pop este pe cale să termine aceeași școală, iar Păulișul contează în continuare pe serviciile sale. „Mai suntem în negocieri cu doi-trei fotbaliști, între care un atacant cu experiență și ceva juniori. Este important că avem stabilitate ca și club, domnul primar Turcin ne sprijină în continuare necondiționat, sperăm să-i oferim rezultate pe măsura implicării sale și a comunității din Păuliș”, a adăugat Iancu, care are și un of: „Observăm că rămânem tot mai puține echipe în Liga a IV-a și nu e deloc bine. Am fi dorit o competiție mai variată, să ne deplasăm și pe alte terenuri din județ, dar nu avem ce face și să luăm lucrurile așa cum sunt”.
Păulișana a strâns rândurile în urmă cu o săptămână. Primul amical e programat sâmbătă, cu Podgoria Pîncota, după care Pleșca et. comp. le mai întâlnesc pe Șoimii Simand (24 iulie), UTA II (31 iulie) și Victoria Zăbrani (3 august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.