Echipa pregătită de Vasile Aurel a înregistrat sâmbătă al treilea succes amical, în tot atâtea teste susținute. Mai întâi, cei din Podgorie au învins Victoria Zăbrani cu 3-1, apoi au trecut cu 2-1 de Șoimii Lipova.
Acum a venit rândul unui 4-1 în compania Podgoriei Ghioroc, cu D. Popa, Tomoioagă și E. Calancea (2) marcatori.
În acest ultim joc, Vasile Aurel i-a avut la dispoziție pe Bretean – L. Calancea, Vizitiu, Suciu, Itu – Tomoioagă, Grigoreanu, E Calancea, Covaci – Hotărîș, Farago, plus Albulescu – Ambruș, Popa, Ștef, S. Lazăr și Husar, intrați pe parcurs.
Marius Măcinic, vicepreședintele Păulișanei, a informat că noutățile iernii sunt Hotărîș, o speranță a fotbalului juvenil acum câțiva ani, reactivat după o pauză provocată de o accidentare grea, Husar, ex-șirianul care a fost în echipa lui Cristi Păcurar de la Telecom clasată a patra pe țară la juniori, și Covaci, fotbalist cu profil ofensiv crescut de Dan Bolduma la LPS Arad.
Păulișenii urmează un program cu trei antrenamente săptămânale. Miercurea viitoare, Vizitiu și colegii săi îi așteaptă la Ghioroc pe tinerii de la UTA II, iar sâmbătă e rândul unui amical cu Gloria, pe terenul acesteia din urmă.paulis

Recomandările redacției