O nouă etapă, o nouă umilință pentru Șoimii Pâncota în campionatul ligii secunde. După 0 – 16 cu CS Afumați și 0 – 7 cu Sfântul Gheor­ghe, puștii trimiși în acest sezon în teren de Pavel Piroș au cedat cu
18 – 0 în fața celor de la Juventus Bucu­rești. Faptul că totul tinde să devină o amintire extrem de urâtă pentru acești copii a fost realizat și de patronul echipei care anunță că nu se mai poate merge în acest mod.
„Eu le mulţumesc băieţilor, dar nu se mai poate continua. Eu am vrut să evoluăm cu orice fel de echipă, indiferent de scor, pentru a nu fi sancţionaţi. Prefer să nu comentez declaraţiile lui Opriţa… Să dea 40-0 ca să nu fie satisfăcut. Ştie foarte bine că am mers cu copii de 15-16 ani“, a declarat Piroș pentru SportTotalFM. Acesta a vorbit și despre planurile de viitor dar a tras și un semnal de alarmă, fie săptămâna viitoare se va stabili viitorul acestui club, fie se va trage cortina și aventura echipei în acest campionat se va încheia.
„Deocamdată sunt singurul finanţator al echipei. Marţi vom definitiva probabil totul. Probabil, marţi vor fi semnate toate documentele. Patru noi jucători au aterizat pe Otopeni şi vor fi duşi la Arad. Luni dimineaţă va apărea şi antrenorul, şi preparatorul fizic, şi, probabil, încă trei jucători. De marţi, vom începe racolarea, între ghilimele, a unor jucători din zonă pentru a face o echipă pentru meciul următor, că nu se mai poate. Probabil Dorin Micşa va fi cooptat în conducere, alături de alţi doi-trei cetăţeni români, pe lângă cei italieni. Joi am avut o întâlnire cu reprezentantul celor din Italia şi s-au lămurit următoarele lucruri. Ei mi-au propus să rămân. Vom vedea ce formulă vom avea ca echipă tehnică. Vom evolua la Şiria până la finalul turului, iar, apoi, dacă vor găsi un teren în jurul Aradului, vor ră­mâne aici. Dacă nu, echipa se va muta, fie la Snagov, fie altundeva în jurul Bucureştiului. Asta dacă nu se va găsi înţelegere la Arad. Eu am crezut că vor veni marţi, dar au ajuns abia joi. A fost o mică întârziere, dar nu e nicio problemă. Suntem în grafic şi vom avea o altă faţă la meciul de săptămâna viitoare, cu Satu Mare. Dacă cei de la Pâncota nu şi-au dorit echipă, eu de ce să-mi doresc publicitate acolo. Ei nu mai vor fotbal la nivelul acesta, vor Liga VII. Consiliul Local a ho­tărât ca noi să nu mai jucăm pe terenul de la Pâncota. Eu mi-am luat bagajul şi am plecat în altă parte. Pentru mine e foarte clar. Dacă nu se concretizează aceste negocieri, punem lacătul pe uşă şi s-a termina“, a mai declarat Piroș pentru sursa menționată.

Recomandările redacției