pirosȘoimii Pâncota a intrat în linie dreaptă pentru întâlnirea de sâmbătă (ora 11,00) cu FC Olt. În Podgorie încă persistă ecoul memorabilului meci cu Pandurii Târgu Jiu, pe care alb-negrii regretă că nu l-au câștigat.
„Cuvintele sunt greu de găsit după un meci așa frumos. După părerea mea, a fost la discreția noastră, ne putea da victoria din prima repriză, având în vedere ocaziile pe care le-am avut. Așa e jocul de fotbal, ratările au fost răzbunate de două goluri de cascadorii râsului, dar asta e. Se termină drumul nostru în Cupa României. Mi-aș fi dorit mai mult, însă nu am nimic de reproșat, a fost un meci cu angajament fantastic, îmi felicit jucătorii pentru modul în care au gândit, felicit echipa tehnică. La meciul cu Satu Mare am odihnit niște jucători pentru meciul cu Pandurii”, a concluzionat președintele Pavel Piroș aventura încheiată marți.
„Ne așteaptă un meci foarte greu cu FC Olt, sperăm în prima victorie”, a mutat direcția conducătorul alb-negrilor. Slătinenii vin astăzi la Arad, unde, în efectivul Șoimilor, îi așteaptă nu mai puțin de 9 foști componenți ai lor!
Crușoveanu: „Fără orgolii, să ieșim învingători!”
Printre ei, Cosmin Crușoveanu, căpitan în trecut al echipei lui Oprescu și unul din cei mai constanți „Șoimi” ai actualei stagiuni. „Este un meci de fotbal, nu există niciun orgoliu, ci doar dorinţa de a câştiga, de a avea prima victorie în Liga a II-a cu Şoimii Pâncota. Va fi un meci greu, disputat cu FC Olt, cunosc jucătorii, antrenorul, ştiu ceea ce le cere, şi ei îşi doresc victoria, dar sper ca la sfârşitul meciului noi să ieşim învingători”, le-a transmis Crușo­veanu foștilor coechipieri prin intermediul publicației Gazeta Nouă. Și apărătorul a regretat eliminarea din Cupa României: „A fost un meci bun, cred că cel mai bun meci de până acum. Ne-am creat multe ocazii, pe care nu am reuşit să le fructificăm. Norocul a fost cel care şi-a spus cuvântul. Adversarii au avut mai multă şansă. A fost frumos că am ajuns până aici, ne bucurăm că am jucat cu o echipă ce a evoluat în cupele europene, însă există regrete pentru că am fost aproape de a ne califica în optimi”.

Recomandările redacției