gadoPreşedintele clubului din Podgoria arădeană a intrat în runda finală a negocierilor cu fotbalistul Ramses Gado. Tratativele s-au încheiat favorabil şi bihoreanul în vârstă de 31 de ani și-a dat acceptul să devină „Șoim”. „Contractul l-am semnat dimineață (n.n. ieri), la prima oră. Gado a plecat la vizita medicală, iar în cursul zilei se va alătura efectivului condus de profesorul Dan Cuedan în cantonamentul de la Moneasa”, a dezvăluit Pavel Piroș.
Ramses Gado a jucat ani buni pentru echipa-fanion a orașului natal, FC Bihor, apoi a petrecut trei ani la Oțelul Galați. Următoarele borne au fost Internațional Curtea de Argeș și CSMS Iași, iar ultima dată a jucat pentru CS Universitatea Craiova, de care s-a despărțit cu puțin timp înaintea pauzei de iarnă.
Brozbic e aproape de Podgorie
E al treilea fotbalist cu trecut recent în prima ligă care semnează pentru Șoimii Pîncota, după Adrian Rusu și Cassian Maghici. După ce a parafat înțelegerea cu bihoreanul Gado, Pavel Piroș a anunțat că e pe punctul să-l aconteze și pe Marko Brozbic. Fundașul sîrb de 28 de ani care a contribuit la promovarea Șoimilor în Liga a III-a a jucat în prima parte a sezonului în Austria, pentru gruparea vieneză Casino Baden. „Discuțiile sunt avansate, le vom finaliza în curând”, a punctat Piroș. Dan Cuedan și elevii săi coboară astăzi de la Mo­neasa, pentru că, începând cu ora 14, la Pîncota sosește Olimpia Satu Mare. „Vom avea parte de un arbitraj din Liga I, Istvan Kovacs e la centrul amicalului”, a explicat conducătorul Șoimilor.

Recomandările redacției