PDL Ineu pune la zid administraţia oraşului, primarul răspunde pe măsură

0
215

havasiLiderul filialei din Ineu a PDL Arad Sergiu Havaşi a criticat ieri cu vehemenţă administraţia Ineului, inclusiv pe primarul Călin Ilie Abrudan, acuzând că alianţa care conduce oraşul o face în detrimentul cetăţenilor. „Din păcate, anul 2013 nu a însemnat altceva decât o fugă a administraţiei locale după bani și, în egală măsură, o fugă de răspundere a celor ajunși acolo. Alianța socialistă instalată la conducerea oraşului, în frunte cu primarul Călin Ilie Abrudan, a continuat să lovească în cetăţenii oraşului și să calce în picioare toate promisiunile electorale”, a declarat Sergiu Havaşi ieri, în conferinţă de presă.

Liderul PDL Ineu şi-a susţinut afirmaţiile amintind că  primăria oraşului plăteşte jumătate de miliard pentru proiectarea şi execuţia totemului de la intrarea dinspre Sebiş (fără a specifica dacă este vorba despre valoarea veche sau nouă a monedei), că primăria a majorat taxa de salubritate de la 33 lei/persoană în 2012 la 60 lei/persoană în 2014 (o creştere de 81%), deşi seviciile încep să lase de dorit, şi cu preţul plătit de primărie pentru cumpărarea materialelor care au împodobit oraşul de sărbători, dublu în comparaţie cu preţul plătit de administraţia municipiului Arad.

În replică, tot ieri, Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, a emis un comunicat în care-i recomandă preşedintelui PDL Ineu să-şi consulte colegii care reprezintă partidul în Consiliul Local al oraşului înainte de-a se pronunţa în conferinţe de presă. Abrudan a declarat că absolut toate lucrările din Ineu se desfăşoară în cadru legal, iar taxa de salubrizare a crescut din cauza reprezentanţilor PDL care au desfiinţat groapa de gunoi. „Vreau să-i transmit (…) că, (…), presupun că are destul timp să se consulte cu colegii săi pedelişti din Consiliul Local Ineu care au votat toate proiectele pe care acesta le critică. În ceea ce priveşte taxa de salubrizare, ţin să-i reamintesc (…) că prietenii săi de la PDL au desfiinţat groapa de gunoi a oraşului, şi tot prietenii săi pedelişti, care sunt majoritari în cadrul societăţii Eco Ineu, au hotărât majorarea respectivei taxe, pentru că acum gunoiul trebuie transportat până la Arad, la depozitul ASA, cu costuri pe măsură”, a declarat Călin Abrudan în comunicatul amintit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.