Pe fondul unor lucrări întreprinse de Compania de apă la Ghioroc, furnizarea apei potabile va fi întreruptă marți, 15 martie, în mai multe localități. Este vorba de Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş, Baraţca şi Covăsânţ.
Compania de Apă Arad are programată o lucrare la conducta nouă din incinta Uzinei de Apă Ghioroc. Lucrarea este rea­lizată în cadrul contractului CL9 „Reabi­litare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, care vizează reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi.
Astfel, în data de 15 martie 2016, în intervalul orar 08:00 – 20:00, se întrerupe furnizarea de apă potabilă pentru locuitorii din localităţile Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş, Baraţca şi Covăsânţ.
„La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din localităţile menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic până la limpezirea ei completă“, anunță reprezentanții Companiei de Apă.
Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Recomandările redacției