Pe mai multe drumuri din județ se derulează lucrări de reparații

0
605

Pentru că vremea nu a fost prielnică lucrărilor de reparații la drumuri, reabilitarea unor tronsoane a început abia luna aceasta. Consiliul Județean Arad a anunțat că a demarat lucrările de tratamente bituminoase pe unele drumuri județene. Conducătorii auto trebuie să știe că se lucrează pe drumul județean de legătură dintre Drumul Național 7 și comuna Semlac. Aici au început lucrările de câteva zile, acestea presupunând așternerea unui strat de criblură și emulsie bituminoasă, pe lungimea de 2,8 kilometri. Se continua lucrările pe întreg tronsonul de 10,3 kilometri.

Reprezentanții Consiliul Județean susțin că, în perioada următoare, intervențiile acestea vor continua în mai multe zone din județ. Tratamentele bituminoase ajută, pe de o parte, la protejarea suprafeței carosabile, pe de altă parte se îmbunătăţesc condiţiile de trafic şi siguranţa circulaţiei.

Consiliul Județean Arad a dat ordinul de începere a lucrărilor de tratamente bituminoase pentru următoarele tronsoane de drum județean: DJ 682: Felnac – limită județ, DJ 682 H: DN 79 – Livada, DJ 682 K: DJ 682 – Mănăstirea Bodrog, DJ 682 A: Cruceni – Firiteaz și DJ 682: Lipova – Neudorf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.