Pe mâna experienței: Crișul Chișineu-Criș – CS Ineu 0-2 (0-2)

0
256

georgiuZărăndanii au făcut reglajul pentru vizita celor de la FC Baia Mare cu ocazia primei etape de campionat din noul an. La Chișineu Criș, Ineul a valorificat plusul de experiență, dar și de valoare și s-a impus cu 2-0.
Zarurile au fost aruncate încă de la pauză. În centrul fazelor de gol au fost aceiași fotbaliști. Drăgan a pasat și Georgiu a marcat, la prima reușită tehnicul mijlocaș driblând și portarul.
„Am mai avut și alte situații bune de a înscrie prin Țoca sau Necșulescu, iar pe fază defensivă am stat destul de bine. Eu nu-mi amintesc vreo fază clară a adversarului. Per total, sunt mulțumit de cum au decurs lucrurile în această perioadă de pregătire, am crescut de la săptămână la săptămână, cred că suntem pregătiți de vizita celor de la FC Baia Mare. Avem un singur punct în fața lor și am dori să ne mărim acest avans”, a explicat Adrian Abrudean.
De cealaltă parte, cei de la Crișul mai au trei săptămâni până la prima partidă oficială a lui 2014, iar Lucian Ciba mai are timp să repare unele neajunsuri. „Trebuie să recunosc că nu am prea avut ocazii clare de gol cu Ineul, dar nu trebuie să ținem cont și de nivelul adversarului. Pentru noi rămâne antrenamentul bun făcut în compania unei divizionare a treia ce trage la play-off”, a spus tehnicianul divizionarei a patra. Șutul din preluare al lui Faur a fost singurul care i-a dat ceva emoții lui Cioară în disputa de sâmbătă dimineața, de la care au absentat Manga, Iaroș, Dema și C. Iancu. Crișul mai întâlnește Șimandul, Zăbraniul și Grăniceriul în ultimele teste ale iernii.
Formații:
Crișul: Iacob – Ciornei, Tolan, Ignat, Turcaș – Pirtea, Petrescu, Ponta, T. Iancu – Bîrdan – Faur. Au mai jucat: Pătroi – Vlădău, Saba, Șulea, Mermezan.
Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea, Francescu, Necșulescu, Georgiu, Tătar – Băd, Drăgan. Au mai jucat: Bak – Kocsis, Talpaș, Tomuț, Iambor, Ghergar, Voștinar.
Călin Mnerie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.